Bliv medlem

Vil du træne karate?

Har du lyst til at prøve kræfter med karate? Hos os kan alle træne og du får tre gratis prøvetimer, hvor du kan træne med og se om karate er noget for dig. I januar og august starter nye begynderhold, hvor du bare kan møde op og træne med. Hvis du vil i gang med det samme, kan du skrive en mail til os.

Du behøver ikke at vide noget om karate eller være i god form for at starte. Vores trænere tager hensyn til din alder, form og dit niveau. Børn skal være mindst 7 år for at starte alene, eller 6 år hvis de starter sammen med en voksen. Du er aldrig for gammel til at starte.

Første træning

Vores begynderhold træner om mandagen. Børn træner fra 17 til 18.15 og voksne/familiehold træner fra 18.15 til 19.30. Forældre kan træne sammen med deres børn.

Til den første træning skal du bare møde op i almindeligt træningstøj, som joggingbukser og en t-shirt. Du kan købe din gi (karatedragt) hos os, når du er meldt ind.

Indmelding og kontingent

Indmelding sker efter 3 prøvetimer. Efter første træning får du en seddel, som du skal udfylde og aflevere, så klarer vi resten. Du vil få en mail med oplysninger om kontingent, graduering og køb af gi. Dette kan du læse mere om under information.

Hos os koster det 600 kr. per sæson (forår og efterår) at træne karate, og hvis I er 3 eller flere fra en husstand giver vi 10% i familierabat.